Du är här
Hem > Fotostudio > Bilder ny hemsida

Bilder ny hemsida

När Kalmarföretaget som arbetar med familjehemsplacering uppdaterade sin webbplats, anlitades en fotograf för att ta bättre bilder på personalen, bilder som även kunde användas i andra sammanhang. För att minimera störningar i verksamheten, fotograferades personalen i studion direkt efter arbetsdagens slut klockan 17:30.

Vi inledde med att granska webbplatsen för att avgöra hur personalbilderna skulle placeras, vilket i sin tur påverkade i vilken riktning (åt höger) personalen skulle se ut på bilderna. Inför fotograferingen uttryckte några en känsla av obehag inför att bli fotograferade, en vanlig reaktion. Fotografen tog hänsyn till detta genom att välja rätt objektiv och vinkel för att smickra subjektet, dölja dubbelhakor och få ögonen att öppnas mer. Genom att samtala med de fotograferade kunde fotografen hjälpa dem att slappna av.

Ett par dagar senare hade företaget valt och redigerat bilderna via en lösenordsskyddad sida. De var mycket nöjda med resultatet. Tio digitala bilder levererades för en kostnad av ungefär 500 kronor.

Top