Du är här
Hem > Sport > Bilder Margaretaloppet 2016

Bilder Margaretaloppet 2016

Drottning Margaretaloppet 2016, Fredriksskans IP, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar
Drottning Margaretaloppet 2016, Fredriksskans IP, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar

Bilder från Margaretaloppet 2016 Kalmar

Att ta bilder från olika löplopp, som exempelvis Margaretaloppet, Atea Kalmarmilen, Ironman, Skälbyloppet med flera har blivit en del av verksamheten. Det brukar vara uppskattat av deltagarna (och respektive) att hitta sig själv i något av Kalmars alla löplopp. Bilder som några timmar efter loppet finns tillgängliga på Fototjänster i Kalmars bildbank. Fria att titta på och dela. Ingen störande reklam för köttfärs, frukt och grönt eller andra annonser som brukar vara vanligt hos andra sajter. Finansieringen av fotograferingen samt bildbanken bygger på möjligheten att köpa webb eller pappersbild. Priserna är bra mycket lägre än jämförande sidor.

Igår var det dags för Margaretaloppet i Kalmar. Ett löpevent (svårt att kallar det för en tävling) med drygt 2600 damer som startande. Givetvis var Fototjänster på plats med kameran.

Under ett lopp på endast 5 km blir det svårt att få enskilda bilder på de tävlande. Det blir ofta klungor med löpare och som fotograf vill man ha enskilda bilder. En hel del kom dock med på bild där jag stod bakom Fredriksskans Idrottsplats. 2 timmar efter loppet slutade fanns drygt 1200 bilder i bildbanken. Bilder som jag hoppas kommer att delas friskt i sociala medier. Så fler som hittar bilder från lopp som Margaretaloppet Kalmar 2016 desto fler event kan besökas och fotograferas i framtiden. Och utan att blanda in fläskfilé, nya bilmodeller eller annan reklam bland bilderna.

Bilder från Margaretaloppet 2016

Top