Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bilder Kalmar stadsfest – fredag och lördag

Bilder Kalmar stadsfest – fredag och lördag

Kalmar Stadsfest 2016

Bilder Kalmar stadsfest 2016

Kalmar stadsfest 2016. Då var det dags för Kalmars stora fest igen, stadsfesten. Den har hållit på i några år nu och 2016 kommer förmodligen inte att bli den sista upplagan. I år var vädret inte på sin bästa sida och som fotograf var det stundtals svåra förhållande. Att fotografera inne i ett mörkt cirkustält eller kvällstid på Larmtorget var inte det lättaste. Var dock på plats såväl fredag som Lördag för att fotografera en del av de artister som spelade och händelse som ägde rum runt om i Kalmar och Kvarnholmen.

Något av allt som kom med på bild var:

 Skrotart av kanalskrot, Flyboard och Hooverboard, Dance Academy Latina, The Southbounds, Barnteater, Slacklineuppvisning, Mondo Music, John Leo Carter, Katrina (Katrina and the waves), Hallå hela Pressen, Dansuppvisning av Niclole & Emmy, Little Jinder och Magnum Bonum

Alla har inte tillgång till en bra kamera eller kanske har en kamera men kanske inte kan få till bilden som man vill ha. Det är därför vi tar till den publika bildbanken hos Fototjänster i Kalmar.

Bilderna finns nu i Fototjänsters bildbank för gratis beskådan, för delning till sociala medier och för köp av digital och pappersbild.

Visa mig bilderna från stadsfesten i Kalmar från fredagen!

Visa mig bilder från stadsfesten i Kalmar från lördagen!

 

Top