Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bilder IFK Kalmar – Sunnanå

Bilder IFK Kalmar – Sunnanå

Damfotboll, IFK Kalmar- Sunnanå SK 161029, Gröndals IP, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar
Damfotboll, IFK Kalmar- Sunnanå SK 161029, Gröndals IP, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar

Bilder IFK Kalmar – Sunnanå

Denna säsong har jag börjat fotografera damfotboll och Kalmars bästa lag, IFK Kalmar i superettan. Damfotboll har jag aldrig tidigare fotograferat däremot en hel del herrfotboll. Skillnaden är inte så stor som man kan tro. Det som är svårt i början är att man inte känner spelarnas olika egenheter och spelsätt. Så mer man lär sig om dessa så bättre bilder blir det. Alla lag har även profiler som sticker ut. När man vet vilka de är så underlätta det fotograferingen.

Som fotograf vill man alltid att bilderna skall hitta hem i stugorna. Är det ingen som hittar dem, hur bra de än är, så tappar man som fotograf sugen. Spelare och IFK Kalmars officiella sida har dock varit undantaget. Här har man friskt delat och kommit med glada tillrop. Det gör att man vill komma tillbaka och fortsätta fotografera.

Säsongens sista match på hemmaarenan Gröndals IP var i helgen. En kall men ändå solig dag. På andra sidan stod det gamla klassista laget Sunnanå. En gång ett allsvenskt lag fullt med profiler. Nu ett bottengäng i superettan som IFK Kalmar borde slå. Och det gjorde man. En klar seger och en fin avslutning. En fin avslutning gjorde även IFK Kalmars lagkapten Elin Olofsson som efter ett antal år lägger fotbollen åt sidan. Det blev av den anledningen inte enbart rena fotbollsbilder utan även en del på avtackningen före och efter matchen.

Bilderna har uppskattats och jag kommer att komma tillbaka 2017 för att fortsätta fotografera traktens bästa damlag i fotboll.

Bilder från matchen finns i bildbanken som du hittar här!

[wdsm_ad id=”616″ class=” ” ]

Top