Du är här
Hem > Fotouppdrag > Bilder från barnkalaset

Bilder från barnkalaset

Bilder från barnkalaset
Barnkalasfotografering på Leos Lekland

Bilder från barnkalaset måste man ta dem själv?

Bilder från barnkalaset är något som många vill ha men inte alla klara av att ta. Något som inte är så stort ännu men mycket populärt hos de som upptäckt förekomsten är “barnkalasfotograferingen”. Att låta en fotograf komma till barnkalaset och fotografera barnen enskilt eller i grupp. Platser som Leos Lekland i Kalmar är som gjorda för barnkalas och varför inte ta med en fotograf nästa gång det är dags. En perfekt gåva till gästernas föräldrar efteråt, ett kort på deras lekande barn.

Har du barnkalaset hemma eller på annan plats än Leos Lekland går det givetvis lika bra. Ibland kanske man har en mindre tillställning hemma där bara föräldrar, mor/farföräldrar och födelsedagsbarnet är med. Det finns mycket att dokumentera även på det mindre kalaset. Presentöppning, tårta, fika, godisregn, lekar och givetvis en gruppbild på föräldrar och barn tillsammans.

Efter barnkalaset kommer det via e-post en länk till ett bildspel. Ur detta bildspel väljer du ut max 25 bilder. Dina val redigeras ytterligare (delvis redigerade redan i bildspelet). Efter några dagar är bilderna klara för leverans i digital form och på CD skiva. Önskas pappersbilder eller fler digitala än de valda 25 st går det också bra. Pris nedan.

Priser barnkalasfotografering:

Transport inom Kalmar tätort ingår. Till övriga platser 25 kr mil (tur och retur).

Pris 450 kr per timma inkl. moms och 25 stycken redigerade bilder. Oftast räcker en timma för ett barnkalas.

Extra bilder digitalt: 50 kr styck eller 200 kr för fem extra bilder

Pappersbilder: 10 x 15 cm 10 kr, A4 50 kr. Andra format, begär prisuppgift.

Intresserad? Fyll i formuläret nedan

[contact-form-7 id=”55″ title=”Contact form 1″]

Top