Du är här
Hem > Sport > Bilder från Atea Kalmarmilen 2016

Bilder från Atea Kalmarmilen 2016

Atea Kalmarmilen 2016Bilder Atea Kalmarmilen 2016

Då var det dags igen. Löptävlingen Atea Kalmarmilen 2016 skulle äga rum i Kalmars centrala delar. En tävling för proffs och amatörer som vill testa sin egen förmåga att springa (och delvis gå) 1 mil. Med start på Larmtorget (som givetvis fotograferades) och sedan vidare på banan och ut mot Stensö. Under tiden förflyttade jag mig till Fredriksskans idrottsplats och vattendraget bakom den. Här, vid 6 km passeringen, var det dags att vänta in de första löparna. Drygt 15 minuter efter starten hade de kommit fram. Nu var det bara att fotografera på och fånga så många löpare som det bara gick.

Väderleken var inte den bästa och ärligt talat skulle jag nog ta ett annat objektiv. Men en hel del löpare klarade “gallringstestet” när bilderna drygt en timma efter målgång var inlästa, redigerade samt utlagda på Fototjänster i Kalmars bildbank.

Bilderna kan givetvis ses och delas helt fritt (ingen reklam, inga åtagande). Den som vill kan även köpa en digital bild eller papperskopior. Betalning sker med kort eller Swish. Vid kortbetalning är leveransen helt automatiskt och du få en nerladdningslänk direkt efter betalningen. Vid Swish sker en manuell kontroll och därefter skickas en nerladdningslänk

Bilder Atea Kalmarmilen 2016 ser du här

Top