Du är här
Hem > Fotouppdrag > Bilder Flygande kroppkakan – Borglanda flygfält Öland

Bilder Flygande kroppkakan – Borglanda flygfält Öland

Bilder Flygande kroppkakan – Borglanda flygfält Öland
Bilder Flygande kroppkakan – Borglanda flygfält Öland

Bilder flygande kroppkakan 2013

 

Flygande kroppkakan? Aldrig hört talas om det tills jag blev informerad av flygplatsansvarige på Borglanda flygfält. Borglanda är den lilla flygplatsen man ser mitt emot infarten till Borgholms slottsruin. Det är där alla kändisar landar med små plan när det är spelning i slottsruinen.

En gång per år är det uppvisning av flygplatsen på något som kallas ”flygande kroppkakan”. Flyg fanns, kroppkakor gick att köpa (och visst gjorde jag det) så där är bakgrunden.

Borglanda flygfält har en egen hemsida, http://www.borglanda.se/ men bilder från flygplatsen och från flygande kroppkakan har inte varit prioriterade. Nu ville man ha lite bilder från 2013 års flygande kroppkakan och då åkte jag dit med två systemkameror och fotade. Att ha bilder på sin hemsida gör att den blir betydligt trevligare att besöka, Borglandas hemsida är inget undantag.

Det var rejält blåsigt och mulet under dagen. Trots det kom det en hel del folk. Dessvärre fick en del arrangemang ställas in men en hel del bilder blev det ändå. Jag har skapat ett bildspel med bilder från dagen för dig som är intresserad. Det är ok att ladda ner bilderna i bildspelet för att visa på din egen hemsida, blogg, facebook, Google+ eller som minne från dagen. Bilderna går även att köpa som pappersbilder. Hör av dig om du är intresserad av detta.

>>Till bilderna<<

Top