Du är här
Hem > Eventfoto > Bilder Möre Cruisers Kalmar Classic 2016

Bilder Möre Cruisers Kalmar Classic 2016

Möre Cruisers Kalmar Classic 2016
Möre Cruisers Kalmar Classic 2016

Bilder från Möre Cruisers Kalmar Classic 2016

En av de bildkategorier i Fototjänster i Kalmars bildbank om är mest besökta är Bilsport. Där finns bland annat bilder från olika raggar cruisers i Nybro och Kalmar. I helgen som var ägde Möre Cruisers Kalmar Classic 2016 rum i centrala Kalmar. En karavan med raggarbilar åkte genom Kvarnholmen. Givetvis var Fototjänster i Kalmar på plats för att med kameran i högsta hugg ta bilder på alla läckra bilar. Mörkret började att falla så det var inte lättfotograferat men ett antal hundra bilder hamnade redigerade i bildbanken.

Riktigt kul att se att tendensen hänger i. Bilderna från cruisingen blev populära och besökssiffrorna höga. Trevligt också att se att en del tar tillfället i akt och till en låg peng köpa en digital eller en pappersbild på sin ögonsten. Det är inköp som dessa som tar kostnaderna för att fotografera eventet och gör det möjligt att komma tillbaka och ta fler bilder vid andra tillfällen. Det är som alla förstår efterfrågan som styr vad som prioriteras vid kommande eventfotograferingar.

Genom att dela enskilda bilder eller hela albumet i bildbanken till andra via sociala medier hjälper du till. Att slippa ha reklam om hamburgare eller grönsaksdisken på mataffär X är målet. Att lagra tusentals bilder på en datorserver kostar. Tack till alla som besöker, dela och köper bilder.

Intresserad av att se bilderna? Bilder från Möre Cruisers Kalmar Classic 2016 se du här!

Top