Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bildbyrå för Student VM i Triahlon 2018 Kalmar

Bildbyrå för Student VM i Triahlon 2018 Kalmar

Student VM Triathlon 2018

Fototjänster klar som bildbyrå för Student VM i Triahlon

Student VM i Triathlon 2018 kommer att hållas i Ironmanstaden Kalmar sista helgen i augusti 2018. Det är nu klart att Fototjänster i Kalmar kommer att vara eventets bildbyrå. Bilder som kommer att användas av arrangören och där de tävlande och andra intresserade har möjlighet att köpa bilder (eller att titta på för dem som vill det).

Efter många år som Ironmanfotograf och fotograf på många andra event finns en vana att fotografera liknande tävlingar. Även att det finns en infrastruktur i en färdig sajt med sökfunktion på startnummer, möjlighet att köpa bilder med mera spelar in.Ett trevligt uppdrag för företaget och kul att Kalmar som stad kan ha ett evenemang av denna typ.

Distanserna är 750 m simning, 20 km cykling och 5 km löpning. I Kalmar kommer banan att gå mitt i stadskärnan. Ett trettiotal länder är anmälda och runt 160 deltagare.

Bildbanken på adress bildbank.fototjansterkalmar.se har under den senaste tiden anpassats för våra internationella besökare. Detta genom att sidan anpassats med info på Engelska. Något som kommer andra besökare till glädje då vi se att antalet utländska besökare stadigt ökar i stort.

Top