Du är här
Hem > Fotokurs > Behärskar du din kamera i mörker?

Behärskar du din kamera i mörker?

Att fotografera i mörker/dåligt ljus är en av de svåraste uppgifterna för en nybörjare på systemkamera. Bilderna blir för mörka, för brusiga och definitivt för suddiga. Det gäller att hålla koll på termer som ISO, exponeringskompensation, färgtemperatur och slutartider. Dessa för många svåra och okända termer är något som vi går igenom på Systemkamera nybörjare. I mitten av januari startar gruppkursen på Sensus i Kalmar. Flera personer har även under året valt att gå en privatkurs hos mig på Fototjänster i Kalmar. Olika inlärningsmetoder fungerar bäst på olika personer. Mer om mina fotokurser kan du läsa på min hemsida www.fotomagnus.com

Idag var jag ute för att fotograferar liter exempelbilder som jag kan ha till kommande fotokurser. Klicka på den lilla bilden för att få upp den i större format.

Top