Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering och hockeypodd

Barnfotografering och hockeypodd

Hockeypodd
Hockeypodd

Från en barnfotografering till inspelning av en hockeypodd

Barnfototografering

En tråkig torsdag i november. Vad händer i fotostudion en sådan dag? En händelse värt att nämna är en barnfotografering. Det hela började med en bröllopsfotografering sensommaren 2011. Ett par från Kalmar gifte sig och Fototjänster i Kalmar fotograferade parbilder och vigsel samt efterföljande festligheter. Tydligen var man nöjda då man tipsade sina vänner om att anlita Fototjänster till deras bröllop 2014.  En uppgift som jag givetvis tog.

Nu 2015 kom man åter på besök till fotostudion. Nu för barnfotografering av sin 14 månaders pojke. En grabb som var full av energi och det blev mycket fart i fotostudion.

Blev en hel del bra bilder som klarade redigeringen och som nu finns för utvärdering hos familjen.

Hockeypodd

Kvällen ägnades åt inspelning av en hockeypodd tillsammans med Svenska Fans/Glasrikets Stolthet. En podd som vi spelar in i källaren under fotostudion. Bilden i detta inlägg är tagen från en av de tre videokameror som spelade in ”showen”. Förutom tre videokameror användes fyra separata mikrofoner kopplade till en mixerenhet. För belysningen stod två stycken dagljuslampor. Det här med att spela in film är lite nytt för Fototjänster i Kalmar och det finns alltid lite finjusteringar för att bli bättre. Inspelningsstudion kommer framöver att användas för att spela in informationsvideo angående de tjänster som Fototjänster i Kalmar erbjuder.

Top