Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering i Kalmar

Barnfotografering i Kalmar

 

Barnfotografering i Kalmar
Barnfotografering i Kalmar

Barnfotografering i Kalmar

Fler och fler barnfamiljer dyker upp hos Fototjänster i Kalmar. Det är familjer där mamman och pappan (eller en av dem) vill ha en bild tillsammans med sin son eller dotter. Eller en bild av hela familjen tillsammans. Det kan också vara andra grupper av barn, som kusinfotografering som det var när bilden jämte togs.

För mig som fotograf spelar det ingen roll om en barnfotografering är på barnet enbart, på barn och en av föräldrarna eller barn och båda föräldrar. Eller syskonen med eller utan barn. Eller barnfoto på den lilla med sin hund. Det är alltid den som beställer tiden som bestämmer vilka som skall vara med på bild och vilka bilder som man sedan väljer att köpa.

I varje fotografering ingår fem redigerade bilder som kunden själv väljer (pris 475 kronor). Extra bilder kan köpas till. Urvalet görs ur samtliga bilder som går igenom fotografens första gallring. Antingen väljer man bilder direkt i fotostudion eller så kan man få hem en länk med mindre bilder och välja hemma i lugn och ro.

Vid vilka åldrar kan man komma för barnfotografering? Det är helt upp till dig som förälder. Det har varit barn från 3 veckor till 18 år i studion (sedan räknas man väl inte som barn?).

Vid barnfotografering är det bra om barnet har med ombyte (om så önskas) samt egna leksaker. Det finns lite leksaker för olika åldrar i studion (som hatten på bilden) men en del barn trivs bäst med leksaker som man är van vid. En barnfotografering tar ca 30-45 minuter och då tas bilder med olika bakgrunder för att få variation på bilderna. För de mindre barnen (de som inte kan gå) används en speciell barnposeringsmöbel för att få barnet i sin bästa vinkel och för att få en säkerhet under fotograferingen.

Barnfotografering körs främst tidiga kvällar (efter 16:30) samt helger.

Top