Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering i Kalmar

Barnfotografering i Kalmar

Barnfotografering i Kalmar

Barnfotografering i KalmarDu känner väl till att Fototjänster i Kalmar fotograferar barn i fotostudion? Allt från nyligen födda till tonåringar har redan varit på plats i fotostudion. Kanske det är dags för dig och ditt barn?

Det finns tre olika paket för barnfotografering. Det vanligaste är att vi fotograferar samt redigerar (de bilder som du väljer efteråt). Vill du istället själv redigerar men har hjälp med fotograferingen ingår fler bilder i paketpriset. Till sist har vi möjligheten att hyra studion och själv ta bilder samt sköta redigeringen.

Pris

Vad kostar det är en vanlig fråga? När vi fotograferar och redigerar bland dina valda bilder är priset 475 kr.  Då ingår tio digitala bilder. Du kan även välja samtliga bilder från fotograferingen för 795 kr. Valet gör du när du sett samtliga bilder från fotograferingen.  Vill du hyra studion kostar det 450 kr i timman (en timma räcker långt). Då kan du ta så många bilder du vill. Har du flera barn (eller barnens kompisar) är det helt ok att du fotograferar dem också.

Pappersbilder

Pappersbilder undrar en del, finns inte det? Självklart finns det och till väldigt bra priser. Se prislistan här!

Tider/bokning

Tider för barnfotografering finns framför allt på kvällar och helger. Skulle det vara så att du enbart kan dagtid så löser vi det också.

Klädtips/leksaker

För mindre barn är det ett bra tips att ta med extra kläder för att byta om. Kläder som fungerar bra är enfärgade och i neutrala färger. Undvik helst rutigt och/eller randigt samt tröjor med tryck. Dessa tips gäller givetvis även större barn (och vuxna).

För de riktigt små barnen finns en speciell “foto fåtölj” som kan Barnfotografering i Kalmaranvändas både liggande och sittande. Diverse leksaker finns på plats men ta gärna med egna, som barnen känner igen.

Välkommen med din bokning!

 

Top