Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering i nya fotostudion

Barnfotografering i nya fotostudion

Under sommaren har jag arbetat med att göra om ett gammalt skyddsrum i källaren till en extra fotostudio. Sedan några veckor är rummet klart. Eller klart blir det aldrig eftersom jag hela tiden kompletterar med nya leksaker och annat som underlättar fotograferingen.

För några dagar sedan var lilla Mollie, 8 månader på besök. Jag har fotograferat Mollie tidigare, då som 2 månaders baby och i min gamla studio i Färjestaden. Skillnaden i den nya lokalen är att det är mer som ett lekrum med “en fotograf” än en ren studio. Barnen har då lättare att slappna av och acceptera att bli fotograferade.

Ibland fungerar det dock inte som man tänkt sig. Därför finns alltid en garanti. Fungerar det inte så bryter vi och eventuellt testa en annan dag. Garantin fungerar så att man få se bilderna innan man bestämmer sig. Tycker man inte dem är tillräckligt bra så behöver man inte betala. Det kostar med andra ord inget att försöka! Priset för en barnfotografering inkl 5 bilder på CD är under 500 kronor. Vill man ha fler bilder kostar det 100 kr/bild. Önskas bilderna på papper eller canvas kan det ordnas, se prislista.

 

 

 

Top