Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering i fotostudion

Barnfotografering i fotostudion

Barnfotografering i fotostudion under påskhelgen

Påsk och många familjer är “hemma” hos de sina under ledigheten. En familj som var i Kalmarregionen var familjen R från Lund. När jag träffade dem 2012 var det för bröllop på Öland. Idag, tre år senare hade de med sig sin dotter, 1.5 år ung. Nu för studiofotografering.

En studiofotografering med små barn är alltid lika spännande. De kan sluta hur som helst. Vis av erfarenhet gäller det att känna in läget lite lugnt innan man börjar att fotografera. Lite snackBarnfotografering i fotostudion utanför i studion för att barnet skall lära sig vem “farbrorn med kameran” är. Väl i fotostudion gäller det att få till de viktigaste bilderna först. Humör/intresse brukar nämligen snabbt avta för de små. Då hjälper det inte att föräldrarna (som gör ett stort och bra jobb under barnfotograferingar) coachar och underhåller. Vill den lilla inte så vill man inte. Det är bara att acceptera.

Barnfotograferingen i fotostudion för familjen R från Lund gick dock bra. Tycker att det blev en hel del bra bilder. Bilder som nu familjen har fått en hemlig länk till. I lugn och ro kan de tillsammans sitta hemma och vända och vrida och välja. Fem digitala bilder ingår i fotograferingen för 475 kr och extra bilder kan köpas till för 100 kr om så önskas.

Det är alltid trevligt med besök i fotostudion. Extra trevligt blir det när det är par som gifter sig och som efter utökning av familjen återkommer och vill ta nya bilder. Det finns en hel del fotografer i Lund/Malmö så det känns extra trevligt att man valde min fotostudio i Kalmar för bilderna.

Top