Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering för gamla kunder

Barnfotografering för gamla kunder

Barnfotografering i fotostudion

Barnfotografering för kunder som återkommer

Det är alltid trevligt när kunder återkommer. Paret som gifte sig för något år sedan återkommer för gravidfotografering. Par som gravidfotograferats återkommer när barnet har anlänt och vill ta bilder på den nyfödda, som 3 månader, 6 månader eller 1 års fotografering.

När man återkommer med barn två eller tre vill man ibland ha bilderna i samma bildstil som syskonen. Man kanske har gjort en Canvastavla på barn ett, stående i exempelvis 50 x 70 cm i en svartvitt variant. Nu vill man ha barn två i samma redigering och på samma slags Canvastavla. Så att bilderna matchar på väggen hemma. Då underlättar det att fotografen i sitt bildarkiv kan ta fram tidigare bilder och fotografera samt redigera i samma bildstil.

Att fotografera barn är alltid lite som ett lotteri. Barnets humör styr fotograferingen. Ibland behöver man göra en lite paus mitt i, för mat eller tröst. Det går aldrig att hetsa fram bilder. Därför avsätts en hel timma till varje studiofotografering. Även om inte fotograferingen tar en hel timma behöver det finnas tid för barnet. Och föräldrarna att pusta ut. Föräldrarna är en viktig komponent för en lyckad barnfotografering i fotostudio. Att hålla koll på säkerheten (ramla och trilla), locka med rop och sång (för att få fram glädje), byta kläder blöjor och amma.

Det finns två paket för barnfotografering i fotostudion. Ett där 10 valfria bilder ingår och ett där samtliga bilder ingår. Givetvis i hög upplösning så du själv kan framkalla bilderna.

Boka Fotostudion

Bildexempel fotostudion

Top