Du är här
Hem > Datorsupport > Att byta dator – låt oss hjälpa till

Att byta dator – låt oss hjälpa till

Datorsupport

Byta dator – datorsupport för den som vill ha hjälp

Ibland kan en dator börja att bråka. Det händer alla datorer för eller senare. Frustrationen kan bli påtagliga när ”inget fungerar”. Alla är inte insatta i datorernas underbara värld och då kan det vara skönt att man kan få datorsupport lokalt här i Kalmar. 2016 började med ett sådant uppdrag-

En av mina fotoelever har haft problem med sin dator på slutet. Datorn startar om då och då, eller startar inte alls. Bilder som lästes in från kameran kunde inte öppnas i Photoshop CC. Dags att köpa nytt blev beslutet. Men vad skall man köpa? Efter en tur till Netonnet kom hen direkt från affären till Fototjänster i Kalmars kontor. Med sig fanns även den gamla datorn.

Nu var det dags att gå igenom vad som fanns i den gamla datorn och göra en lista vad som skulle in i den nya. Sedan påbörjades installationen av program som skall in i nya datorn samtidigt som en överföring av bilder påbörjades från den gamla datorn.

Kunden behöver inte stressa över en äldre dator, har fått råd om vad som skall köpas och hjälp med att flytta över det viktigaste. Snart skall datorn hämtas och då kan den börja att användas direkt.

Kostnad? 175 kr/timma. Räkna med några timmar för att bli av med ett stressigt moment. Dessutom kunna köpa rätt dator och inte vara i händerna på försäljaren.

Top